Huidige Expositie

MONIQUE SCHEP EXPOSEERT MET EEN PRACHTIGE SERIE KLEINE, ORIGINELE WERKEN. DAARNAAST WERK VAN FERRUCCIO MARI, JAN TERVOORT EN MONIQUE CORNELISSEN.

Ferruccio Mari

LEVEN, intens bulderende atmosferen, weggevaagd met lichtgevend wit, nachtelijke  pogingen van contact, de kracht van vitale vreugde.

Mari’s werk is beïnvloed door zijn eigen ervaringen van elk moment in de nacht. Het streven van de artiest is is een observatie van de broederlijke verbintenis tussen man en vrouw.
Vanuit dit concept, legt Mari het verhaal van het leven in het puurste metaforische moment vast.


Daughter-cutout.jpg

 

 

Jan Tervoort en Mo Cornelissen geprolongeerd


Op dit moment is er een hedendaagse expositie met werk van Ferruccio Mari en Jan Tervoort en Mo Cornelissen zijn geprolongeerd tot januari!
Flyer exposistie

mo foto 2

Mo Cornelisse (1965) werkt sinds 2012 als fulltime ceramist. Ze zoekt de uitdaging in eenvoud, materiaal en tegenstellingen. De wandobjecten geven aan dat je uit porselein niet alleen maar thee drinkt. De serie ‘smeltende vasen’ verrassen door de combinatie van materiaal en vorm. De serie ‘crying dolls’ lijken in eerste instantie onschuldig en lief, maar zijn dit zeker niet.

marjan nagtegaal

Marjan Nagtegaal heeft de Koninklijke Academie voor beeldende kunsten in den Haag gevolgd. Na deze opleiding werkt zij met veel succes als beeldend kunstenaar en had veel tentoonstellingen in heel het land
Na een begin met olieverf en thema,s als tafels, stoelen en grassen,ging zij over op aquarel met gemengde techniek waar zij haar handschrift kon ontwikkelen.
Naast kleur vindt zij het handschrift het belangrijkste in haar kunst, het zorgt voor een rusteloos lijnenspel, dat voor dynamiek in het schilderij of tekening zorgt. Na aquarel met gemengde techniek gebruikt zij nu in haar grote schilderijen vooral gemengde technieken ( monotype ,collage en acryl). Ook in de landschappen vooral de woestijnen werkt Marjan met veel lijnen, die de diepte en de structuren aangeven. Het voornaamste thema blijft toch de mens. een tijd lang heeft zij gewerkt met het thema bewegen, vliegen en vallen ,nu vooral met het thema binnenste -buiten . Een thema waar zij naast de figuur zelf ook wil laten zien dat er een skelet onder zit die alles laat bewegen en functioneren.

jan tervoort foto

Jan Tervoort werd geboren op 27 april 1955 in Castricum aan Zee (N-H).

In 1995 gaat hij naar Bali (Indonesie) waar hij in 1996 z’n eerste atelier bouwt.
In hun galerie in Kuta worden hun werken verkocht aan verzamelaars en toeristen
van over de hele wereld.

In 2005 gaat hij voorgoed terug naar Nederland en ontwikkelt
een giettechniek met gepigmenteerde epoxy.
Hij doet meerdere solo en groeps exposities.
Z’n geheel eigen stijl ontwikkelt zich,vanuit het door hem genoemde Floatisme,
naar het abstract expressionisme.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top